avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... administratorul unei societati poate lucra fara cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

administratorul unei societati poate lucra fara cim


Buna ziua,
Tin contabilitatea la o firma de taxi la care asociatul unic este si administrator (denumit prin actul constitutiv) , contract de adminisrare nu are, dar are CIM pentru functia de sofer taxi. Urmeaza sa mai achizitioneze inca un autoturism si sa angajeze inca o persoana pentru sofer taxi si ar dori sa isi incheie contractul lui de munca si sa ramana doar administrator dar fara remuneratie. Stiu ca administratorul are dreptul de a lucra, dar in acest caz este posibil sa continue sa lucreze zilnic pe taxi, eventual cu un contract de administrare dar fara remuneratie(doreste fara remuneratie ca sa nu mai plateasca contributii)?
Cel mai recent răspuns: ancaturnea , utilizator 07:53, 20 Iulie 2018
Administratorul unui SRL isi poate desfasura activitatea in baza actului de numire sau a contractului de mandat.
si nu va fi o problema ca administratorul nu presteaza doar munca administrativa ci va fi sofer? nu va fi o preoblea ca nu va fi remunerat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se plateste indemnizatie de administrator roxanaserban roxanaserban Buna ziua As dori si eu sa stiu cand este obligatoriu sa platesti indemnizatia de administrator sau daca calitatea de administrator intr-un SRL trebuie ... (vezi toată discuția)
Contractul de mandat al administratorului trebuie inregistrat la registrul comertului? mihaelacalin2009 mihaelacalin2009 Buna seara! Lucrez la o societate unde asociat unic este Consiliul Local. Administratorul societatii (SRL) are aprobat un contract de mandat prin hotarare de ... (vezi toată discuția)
Administrator cu sau fara contract de munca andreeaalexandra andreeaalexandra buna ziua.va rog frumos daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns.am un srl,microintreprindere,ob de activiatate taximetrie,soc. are 2 administratori (eu si ... (vezi toată discuția)