avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Oborariu executor si stabililea ratelor
Discuție deschisă în Executare silită

Oborariu executor si stabililea ratelor

Buna ziua revin cu o noua intrebare si imi cer scuze pentru ca postez asa des insa exista foarte multe lacune pentru care nu gasesc informatii pe internet. As dorii sa stiu si eu cum se calculeaza onorariul executorului judecatoresc in cazul unei popriri pe pensie si care este modul de a se imparti rata lunara a popriri de exemplu daca exista o poprire de 100 de lei executorul trebuie sa opreasca un anumit procent pentru a-si recupera banii si restu sa mearga la creditor gen 25% el adica 25 de lei si 75% creditorul respectiv 75 de lei sau se poate sa opreasca o rata intreaga doar pentru el iar mai apoi restul la creditor sau trebuie platit la creditor mai intai si dupa el isi recupereaza onorariul. Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: exe8956 , utilizator 19:52, 27 Iulie 2018
onorariul se calculeaza conform legii 188/2000. executorul poate distribui sumele dupa cum s-a inteles cu creditorul, orice varianta fiind posibila.
Ultima modificare: Vineri, 27 Iulie 2018
exe8956, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita; onorariu executor giita giita Tatal meu are o somatie de executare silita in valoare de 13250 lei + 650 cheltuieli de judecata .Executorul percepe un comision de 10% dupa cate am citit eu ... (vezi toată discuția)
Executare girant gabi180 gabi180 Bună ziua. Vă rog să mă ajutati cu un răspuns. M.R. a girat împreună cu alte 6 persoane pe R. V. la C.A.R. pentru suma de 15000 lei. Deoarece R. V. nu ... (vezi toată discuția)
Onorariul executorului in situatia vanzarii unui imobil la licitatie radutacostel radutacostel Buna ziua! Puteti sa mi spuneti ce procent are executorul judecatoresc la o vanzare de apartament de 26000 E si la al doilea termen a scazut cu 25% adica ... (vezi toată discuția)