avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cerere de inscriere la masa credala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cerere de inscriere la masa credala

Buna ziua,

Daca sunt deja inscrisa la masa credala a unui debitor care a intract in faliment, este nevoie sa ma mai inscriu odata?
Cel mai recent răspuns: lemontee , utilizator 15:54, 20 Iulie 2018
Nu. Nu este necesar, decât dacă în perioada de observație (sau reorganizare) au fost acumulate alte debite de plată către instituția dv.
Multumesc.
Intrarea in insolventa s-a dispus in noiembrie anul trecut, in iunie au trecut in faliment.
Nu au mai acumulat alte datorii, deoarece nu le-am mai livrat produse, ca nu au mai solicitat..
Ultima modificare: Vineri, 20 Iulie 2018
lemontee, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere la masa credala in faliment herculeroco herculeroco M-am inscris la masa credala (societatea mea) in faza de reorganizare unui debitor aflat in insolventa. Acum am primt de la lichidatorul judiciar o notificare ... (vezi toată discuția)
Facturi emise in insolventa ContSters98540 ContSters98540 Buna ziua, Societatea noastra are de recuperat o mare suma de bani de la o alta societate care a intrat in insolventa. Sumele au fost facturate si facturile ... (vezi toată discuția)
Faliment - reguli inscriere creditori iancu123 iancu123 in cazul in care o societate intra in faliment dupa ce a fost in reorganizare, la inscrierea la masa credala, creditorii se inscriu cu toata suma pe care ... (vezi toată discuția)