avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Renuntare contract intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Renuntare contract intretinere

Buna ziua!

Daca bunicul meu a facut un contract de intretinere, in urma caruia persoana care trebuia sa il intretina, ar fi primit, dupa moartea lui, casa si terenul pe care este casa lui, dar ... persoana respectiva nu s-a purtat frumos cu el, si el vrea sa renunte la contract si sa fie intretinut de altcineva, in ce conditii se poate (sau nu se poate) face acest lucru. Ce se intampla cu casa si terenul?
Cel mai recent răspuns: andravenache , utilizator 08:53, 23 Iulie 2018
Se poate rezolva doar in fata instantei de judecata prin rezilierea contractului.Daca se admite actiunea si este definitiva,casa si terenul revin in fapt si in drept proprietarului,adica bunicului Dvs.
Multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere. anulare amaliatutu amaliatutu Am stat in concubinaj 7 ani din care rezulta un minor de 4 ani care ai poarta numele tatalui ,minorul este in custodia mea primeste pensie alimentara ,ne-am ... (vezi toată discuția)
Mostenire monica_elena monica_elena Bunica mea a avut trei copii. O sora mai mare, care a murit acum un an, mama si un frate, care traiesc. Bunica este unic proprietar, bunicul meu este mort ... (vezi toată discuția)
Lamurire draghicicristina58 draghicicristina58 Bunicii din partea mamei au facut un contract de vanzare cumparare cu intretinere fratelui mamei, fara sa o instiinteze si pe ea. Timpul a trecut si bunicul ... (vezi toată discuția)