avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Diferente reabilitare termica blocuri
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Diferente reabilitare termica blocuri

In ultima vreme, vad ca, cel putin in Bucuresti, multe blocuri au intrat in procesul de reabilitare termica. Cu toate acestea, am observat diferente in modul de realizare a lucrarilor: in unele cazuri se monteaza geamuri termopan la balcoane si camere, in alte nu. Oare aceasta reabilitare termica nu trebuie facuta la fel peste tot?
Cel mai recent răspuns: emapohrib , utilizator 13:22, 12 Noiembrie 2010
Sau intrati pe forumul facut de mine si faceti si dv ceva asemanator pe gratis
[ link extern ]
Puteti sa-i dati orice denumire, puteti posta documente scanate, poze etc
Nu, nu e vorba de bani. Pur si simplu imi vorbiti intr-o limba total necunoscuta mie. Regret, fiecare cuvant suna romaneste, dar eu nu le stiu sensul si mai ales ce trebuie sa fac si pe ce buton sa apas. Am scris, cred, ca "joaca" cu PC am invatat-o pe furate. Cu stima si respect.
PS : am mai incercat cate ceva si mi-am blocat calculatorul; asa ca pur si simplu mi-e teama de necunoscut asa ca ma intind cat mi-e plapuma.
elga50 a scris:
......Va impartasesc punctul de vedere in totalitate, dar.....trebuie avut in vedere ca aceasta reabilitare termica ii costa si pe proprietari ceva banuti. Or, sunt oameni care nu au bani sa-si inchida si balcoanele cu acest prilej sau sa-si inlocuiasca toate geamurile .....

Buna ziua,
Am un exemplu concret:
Pe sos. Stefan cel Mare, in dreptul Aleii Circului, unele blocuri de fronton la strada sunt reabilitate termic (inclusiv cu montat termopan la ferestre si balcon) numai pe cheltuiala statului si a primariei de sector, fara nici o contributie din partea proprietarilor.
O fi o simpla coincidenta cu zodia alegerilor, nu o fi ...... cine stie .... dar pentru cei de acolo e bine.
Cu stima,
Eu stiam ca proprietarii contribuie cu 20% la plata cheltuielilor cu aceasta reabilitate termica, dar procentul, desi pare mic, aplicat la suma totala a lucrarilor si impartit pe cat ii revine fiecarui proprietar, ajunge sa insemne destul de mult.
Ma gandesc ca sunt totusi niste intelegeri intre primarie si asociatia de proprietari si....dupa alegeri cand se vor limpezi apele......va iesi la iveala si acel 20%...:)
Dna Elga,
NOI NU AVEM CONTRACT !
Avem un deviz estimativ din care cei de la Primaria Sectorului 6 sustin ca vom suporta 20 % din pret, conform cotei parti indivize din proprietate. Strangem bani de prin 2006. Nu toata lumea a contribuit. Acum aproape toti cei care nu au contribuit cu un leu, au lucrarile gata facute la apartamentele personale, exceptand terasa care e inca in lucru. Eu care am contribuit de la inceput cu 100,00 lei/luna, nu am termopanul montat la logie. Poate saptamana care vine, sau poate nici-o data, ca doar de aceea ma ocup de problema de ani de zile, nu ? Conform acelui deviz estimativ ar trebui sa achit 3.200,00 lei, 20 % , pentru 4 camere, deoarece am apucat sa imi pun termopane la toate ferestrele, fara a strica simetria (nu stiu daca e bine zis) fatadei blocului. Nu stiu daca e mult sau daca e putin. Ceea ce va spun acum este ca am in casa 21 grade celsius CU TOATE CALORIFERELE INCHISE, ceea ce nu aveam nici-o data cu caloriferele deschise la maximum.

Alte discuții în legătură

Inchidere balcon cu termopan spartacus2012 spartacus2012 Buna seara.As dori sa inchid jumatate din balconul apartamentului meu cu geam de tip termopan.Am nevoie de autorizatie de construire de la primarie ? Va rog ... (vezi toată discuția)
Anvelopare bloc Dana653 Dana653 Buna ziua, Asociatia de proprietari a blocului in care locuiesc a vehiculat la o sedinta urmatoarele ipoteze, pe care as dori sa le verific cu dvs: 1. din ... (vezi toată discuția)
Sunt obligata sa accept inchiderea balconului prin reabilitarea termica facuta de primaria sect 4, daca nu doresc acest lucru? diana-maracineanu diana-maracineanu As dori sa stiu daca exista vreo solutie legala in situatia urmatoare: -locuiesc in sectorul 4, undeva pe Bulevardul Alex Obregia, intr-un bloc in care s-a ... (vezi toată discuția)