buna ziua astazi am avut prilejul sa dau de alta problema si cea legata cu asigurarea de sanatate privata groupama . In urma cu o luna si ceva am decis sa fac asigurare copilului de sanatate imediat dupa 1 saptamana copilul a racit si am primit raspuns de la doctor ca trebuie operat de amigdale si polipi am cazut de acord cu data interventiei urmand sa sun asigurarea sa preia dosarul mi-au cerut istoricul lui de cand e nascut acte si iar acte am trimis tot dar numao ca aprobarea nu mai venea tin sa precizez ca mai sunt 4 zile pana la interventie de la inceputul saptamanii 15 iul 2018 si pana azi 20 iul 2018 telefoane la asigurator si raspunsuri la fel se rez asteptati numai ca azi primesc rasp negativ pe motiv ca el a racit in trecut ca na nu e firesc ca un copil sa raceasca ca eu nu am bifat in casuta respectiva ca el a facut amigdalita si casuta nu exista si un raspuns primit in word chipurile de la un doctor asa zicea asigurarea dar fara parafa fara semnat nimic
Este important de stiut art. de excludere din conditiile de asigurare pe care s-a bazat asiguratorul, ca de exemplu:
- orice condiţie pre-existentă datei de intrare în vigoare a asigurării, dacă nu a fost acceptată în mod expres de asigurător, sau;
- perioade de aşteptare, de la data intrării în vigoare: 30 de zile pentru spitalizare și intervenții chirurgicale, cu excepția evenimentelor asigurate produse ca urmare a unui accident; 10 luni pentru protocolul de sarcină; 10 luni pentru naștere.
Foaie de boala
ale2012
buna ziua.azi dimineata am fost la doctor pentru ca ma simt foarte rau si sunt racita,la care mia dat concediu medical de 7 zile am intrebato daca nu ma simt ... (vezi toată discuția)