avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin pierdut, returnat de poliție și cerere ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin pierdut, returnat de poliție și cerere buletin provizoriu

Buna ziua, prietena mea și-a pierdut actul de identitate și a făcut cerere pentru buletin provizoriu(nu l a ridicat). A fost înștiințata de poliția bv ca i a fost găsit CI și trimisa prin transport cu semnătura unei terțe persoane. Buletinul vechi mai e valabil, poate părăsi țara?
Ultima modificare: Vineri, 20 Iulie 2018
DragosOnesti, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 18:25, 20 Iulie 2018
Daca i-a fost gasit bineinteles ca este valabil. Sa instiinteze politia unde a solicitat CI ca i-a fost gasita de politie si renunta la CI provizorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate pierduta - apoi gasita Suk3r Suk3r Salutare , De curand mi`am pierdut cartea de identitate , si am fost la politie sa imi fac alta noua. Mi`am facut o carte provizorie pentru ca aveam nevoie ... (vezi toată discuția)
Pasaport vs carte de identitate g_emanuel g_emanuel Buna ziua, Am pierdut buletinul, pot sa folosesc pasaportul in aceleasi conditii cu CI ? Sunt locuri in care pot sa imi refuze ( legal ) pasaportul ( ex ... (vezi toată discuția)
Cum sa imi fac buletin daca nu am resedinta? DeeaRaina DeeaRaina Buna seara, Problema mea este urmatoarea: In mai putin de o luna imi va expira buletinul. Si nu am pe ce adresa sa il refac. Adresa pe care am momentan ... (vezi toată discuția)