avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar in camera preliminara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar in camera preliminara

Dosarul meu a ajuns saptamana asta in camera preliminara cat ar mai dura pana la judecata in sine si finalizarea procesului? este vacanta judecatoreasca in perioada aceasta ? poate cineva sa imi spuna o estimare a cat va mai dura totul. Am dosar pentru condusul sub influenta alcoolului din data de 8 februarie 2018 si de atunci am aflat doar ca acum a ajuns in camera preliminara.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 18:28, 21 Iulie 2018
Depinde cu ce rezoluție a ajuns in camera preliminara... dacă S a propus încetarea urmăririi penale sau dimpotrivă, trimitere in judecata
trimitere in judecata asta e sigur
Atunci nu se termina la primul sau al doilea termen. Mai bine va angajați un avocat sa va asiste din punct de vedere juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare penala shakka shakka Buna ziua Am fost investigata intr-un dosar de fals intelectual.Aceasta situatie dureaza de 5 ani.In ianuarie am primit o hotarare a procurorului de ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru judecatorul din camera preliminara vickystefy vickystefy unde te adresezi cand sunt incalcate decizile din camera preliminara??? (vezi toată discuția)
Durata de la decizia din camera preliminara pana la primul termen in instanta? claudiu0925 claudiu0925 Buna ziua, Am un dosar penal din februarie-2019 care a ajuns in camera preliminara in data de (Data inregistrarii 23.09.2019) dupa care s-a dat o solutie in ... (vezi toată discuția)