Recent am primit un pv (pol. Locala arad) prin afisare (afisat usa de intrare a blocului si nu pe usa apartamentului meu) prin care sau expus datele mele personale in spatiu public. Procesul verbal care contine cnp-ul meu a fost vizibul de orice trecator fara a fi pus intr-un plic.
Noua legislatie gdpr lasa posibilitate de afisa documente in public care contin date personale(cnp)?
Sunt mai multe aspecte legat de aceasta situatie, fiindca nu inteleg de ce sa optat pentru comunicare prin afisare.
Decizia 10/2013 ICCJ prevede ordinea de comunicare ( prin posta nu am primit, chiar in contra in recent am primit o alta sanctionare pe la acelasi institutie, care am ridicat de la posta respectiv am si platit) trebuie sa solicit de la pol locala o dovada ca au incercat inmanarea prin posta? Daca ei nu pot dovedi pot actiona sa cer despagubiri luand in calcul ca prin afisarea pv au violat drepurile mele oferita de noua ( si chiar veche) legislatie de protectia datelor si pentru nerespectarea modului de comunicare?
Legislatia prevede modul de afisare a proceselor verbale? (Unde trebuie exact afisat, care sunt informatiile care pot afistate, intarea in bloc, sau usa de apartament se considera intrare principala la domiciuliul meu, etc.)
Va multumesc