avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dovezi plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dovezi plangere penala

Buna ziua,

As avea o intrebare. In cazul unei infractiuni de viol de domiciliu, daca am depus plangerea pe data de 3 iulie, cam in cat timp ar trebui sa mi se raspunda sau sa fiu chemat la audieri? Mi s-a spus ca va fi trimisa mai departe sectiei de politie competente si voi fi contactat. De asemenea, in ceea ce priveste depunerea dovezilor, trebuia sa le depun odata cu plangerea sau le pot prezenta si la prima audiere?

Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Iulie 2018
Mikhelas, utilizator
Nu exista un termen fix si nici aproximativ in care sa avanseze plângerea. Depinde de cel ce instrumentează cazul. La a doua întrebare cel mai sigur depuneți probatoriul la prima audiere dar ar fi bine sa se consemneze
Probele era bine sa le depuneti cand ati depus plangerea dar le puteti depune si ulterior.
Le-ati indicat in plangere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutati ma va rog cu un raspuns estrela2126 estrela2126 fratele meu traia in concubinaj cu o femeie,locuind sporadic la ea.la un moment de furie pe fondul alcolului ,femeia nefiind acasa el i-a spart un geam si a ... (vezi toată discuția)
Plângere prealabilã Cristian Marian Cristian Marian I-am făcut fostei soții (astazi divorțați) care m-a hărțuit și mă hărțuiește la modul inimaginabil o plângere ... (vezi toată discuția)
Citatie de la parchet pentru acuzator Robert_1 Robert_1 Buna ziua, s-au auzi vorbe prin \"cartier\" ca si cum anumiti indivizi au fost la sectia de politie si au depus marturie impotriva mea. Dupa o saptamana de ... (vezi toată discuția)