avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna,
din noiembrie 2016 beneficiez de stimulent in locul sotiei deoarece ea nu indeplinea conditiile. Acum astept cel de al 2-lea copil si as dori sa stiu daca voi beneficia si pentru el de stimulent. Daca da, care ar fi conditiile, depun dupa nasterea celui de al 2-lea actele necesare sau astept sa se finalizeze perioada pentru primul si apoi depun actele pentru al 2-lea.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:44, 22 Iulie 2018
Veti beneficia si pentru cel de-al doilea copil de stimulent.

Actele sunt aceleasi ca si pentru primul copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am dupa nastere ? igoac igoac Buna seara ! Sunt o mamica a unui baietel de 7 ani si as dori si eu o lamurire: daca voi mai da nastere la un puiut , ce drepturi mi se cuvin dupa nastere ? ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil? elenadoina1988 elenadoina1988 Buna ziua.O intrebare as avea si eu. Mi-am schimbat locul de munca recent. Anterior am lucrat 2 ani iar intre fostul loc de munca si actualul este o pauza de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie creștere copil. Vln. Mada Vln. Mada Buna ziua! Am nascut pe 14 august 2019. Pe 1 octombrie am depus dosarul pentru indemnizație creștere copil, urmează sa fie virata în dec / Ian după cum ... (vezi toată discuția)