avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Închiderea firmei și redeschiderea altei firme
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Închiderea firmei și redeschiderea altei firme

Cum afectează inchiderea firmei si deschiderea alteia, personalul contractant?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:30, 22 Iulie 2018
Depinde daca se decide sau nu concedierea personalului.
Angajatii au fost obligati sa semneze demisia. As dori sa stiu daca aceasta act de obligativitate afecteaza angajatii (pensie, vechime in munca, etc)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incetarea c.i.m. in baza oricarui text de lege nu afecteaza vechimea in munca sau stagiul de cotizare la pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie sau concediere? Alin Gheorghe Alin Gheorghe buna ziua! tocmai am iesit din sedinta care s-a tinut la locul meu de munca unde am fost anuntati ( 50 angajati ) ca firma se inchide, dar vom fi cu totii ... (vezi toată discuția)
Vechime munca contract cu timp partial 2 h melcsy melcsy Buna ziua. As dori sa stiu cum se calculeaza vechimea in munca pt contract de timp partial. Contractul de munca cu timp partial influenteaza sau nu stagiul ... (vezi toată discuția)
Somaj B_Larisa B_Larisa Buna ziua! Am primit decizia pentru somaj, in care scrie \\"Avand in vedere restrangerea activitatii firmei. In baza art. 65 alin 1 din Codul Muncii; in ... (vezi toată discuția)