avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Siguranța unei tranzacții online în UE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Siguranța unei tranzacții online în UE

Bună ziua!
Doresc să achiziționez un produs de pe Internet, de la o companie finlandeză. Prețul este destul de mare, iar comanda este livrată spre sfârșitul lunii septembrie - produsul este realizat din momentul confirmării comenzii.
Ei mi-au oferit trei metode de plată: VISA, MasterCard și PayPal. Totodată, ei refuză să ofere posibilitatea de plată prin invoice/factură, aceasta fiind rezervată companiilor și celor care cumpără produse în masă.

Ce metodă mi-ar putea oferi nivelul maxim de siguranță? Nu sunt încă familiarizat cu toți termenii, de asta mi-e puțin cam greu să definesc 'siguranța' în termeni preciși.

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 22:01, 22 Iulie 2018
Toate sunt Ok.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema chargeback nedisputat de catre procesatorul de carduri MMORPGReseller MMORPGReseller PS: Daca un avocat crede ca exista sanse de a recupera banii, sunt dispus de a da curs tuturor cailor de atac pentru a-mi recupera banii! Buna ... (vezi toată discuția)
Conflict persoana juridica livrare neconforma DaniSalas DaniSalas Buna ziua, Societatea mea a comandat via internet un produs, dupa ce am efectuat plata integrala si am constatat ca produsul livrat nu este cel comandat, ... (vezi toată discuția)
Cumparaturi online- lege Vioricamiron Vioricamiron Am comandat ceva de la un magazin online si au trecut 10 zile fara vreun raspuns de la ei. Este vorba de Altex si am facut comanda pe data de 24 noiembrie, iar ... (vezi toată discuția)