avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... adaugare proprietar imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

adaugare proprietar imobil

Buna ziua:
Impreuna cu parintii mei dorim sa achizitionam un imobil, insa in acest moment eu nu sunt in tara si nu pot participa la realizarea antecontractului. Deasemenea realizarea unei procuri ar intarzia destul de mult. Intrebarea este urmatoarea: daca acum se realizeaza un antecontract intre parintii mei si vanzator, ulterior pot fi adaugat ca proprietar in momentul realizarii actului de vanzare cumparare? (in acel moment voi fi prezent si eu)
Cel mai recent răspuns: Nicolae Sandu , utilizator 21:51, 23 Iulie 2018
Bineinteles.

Prin antecontract nu se transfera proprietatea asupra imobilului.

Proprietatea se transfera doar la data incheierii contractului de vanzare cumparare unde va veti afla si dumneavoastra printre cumparatori, prin semnarea contractului.

Cu stima,
Ultima modificare: Luni, 23 Iulie 2018
Bogdan Costache, Avocat
Vă mulțumesc foarte mult.

Felicitări pentru profesionalismul de care dați dovada!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trasnferul dreptului de proprietate vevecris vevecris Problema se pune in felul urmator: Apartamenul in care locuim apartine socrei mele. Ea are 4 copii iar casa este cumparata in 2003 prin contract de ... (vezi toată discuția)
Cui revine obligatia de plata a impozitului? alinasoptica alinasoptica Buna ziua, Va solicitam sprijin in urmatoarea problema: in 2009 am incheiat un antecontract pentru vanzarea cumpararea unui imobil de la un PJ. In decurs a 5 ... (vezi toată discuția)
Achizitionare apartament Ana-Maria-27 Ana-Maria-27 Buna ziua. Doresc sa cumpar un apartament prin credit, avand jumatate din valoarea ap. (si cealalta jumatate din credit). Nu sunt casatorita, doar intr-o ... (vezi toată discuția)