avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită prescriere
Discuție deschisă în Executare silită

prescriere

Buna ziua as dorii sa stiu daca un credit bancar este prescris ce ar trebuii sa fac deoarece primesc somatii de la firmele recuperatoare.Sa constat s-au sa astept executarea silita.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 19:46, 23 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti depune actiune in constatare. Daca asteptati executarea, exista riscul sa vi se popreasca conturile si sa recuperati banii ulterior, mai greu.Plus poprire pe conturi pana se solutioneaza...E decizia dvs.
Va multumesc.Aceasta actiune in consttematare unde trebuie sa o fac credetima sunt depasit in acest sistem
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tocmai de aceea va recomad sa discutati cu un jurist. Actiunea in instanta nu este o joaca si daca nu se fac toate demersurile conform legii exista riscul sa pierdeti si sa platiti dvs. cheltuieli de judecata. Actiunea se intemeiaza in fapt si in drept si se depune la Judecatorie. Dar repet...e mai complicat decat pare la prima vedere si tocmai din prisma faptului ca aveti o alta profesie recomand sa apelati la specialisti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire conturi executare silita buburuza2016 buburuza2016 Buna ziua, am luat un imprumt de la un CAR , tranzactia a fost prin virament bancar, iar in momentul alimentarii contului, am primit si poprire pe toate ... (vezi toată discuția)
Prescripție datorie Laviniaa Laviniaa Ce pași ar trebui sa urmez pt prescrierea unei datorii bancare?Ideea este că ,din păcate, nu.mi permit un avocat și aș vrea să fac personal demersurile ... (vezi toată discuția)