avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire
Discuție deschisă în Executare silită

poprire

buna ziua,am poprire pe salariu ,vreau sa stiu daca pe contul unde imi intra salariu au voie sa imi faca oprire si pe alocatia copilui si stimulentul de insertie,
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 23:56, 23 Iulie 2018
Alocația copilului este nepopribilă, dar dacă o primiți în contul bancar puteți avea surpriza să nu mai găsiți banii în cont. În cel mai fericit caz veți putea retrage banii de alocație direct la ghișeu, deoarece cardul va fi blocat, dacă se va trece la blocarea contului bancar.

O soluție de rezolvare ar putea fi, să cereți plata alocației copilului prin mandat poștal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire alocație de stat ionela rafiu ionela rafiu Bună seara, mă confrunt cu următoarea situație: alocația copilului a fost virata la cerere în contul de salariu al soțului.Sotul nu mai lucrează la ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar danaly03 danaly03 Bună ziua. Executorul poate pune poprire pe o suma dintr un cont bancar, în care primesc doar indemnizatie crestere copil și alocațiile copiilor? ... (vezi toată discuția)
Datorie banca, ultima notificare în 2008, poprire pe contul în care primesc indemnizația cc Ramona Ungvari Ramona Ungvari Buna ziua....in 2005 am luat un credit de 5000 de euro de la banca...am platit o rata sau doua...din 2008 nu am mai primit nici o notificare...acum in 2019 mi ... (vezi toată discuția)