avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Bina ziua. Sunt casatorita si am 2 copii minori ( 9 luni respectiv 5 ani).Unul din ei e dintr-o relatie extraconjugala, dar pe numee sotului care stie acum situatia. In cazul unui divort, care sunt sansele ca ambii copii sa ramana la mine?
Ultima modificare: Luni, 23 Iulie 2018
Nonameone, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nonameone , utilizator 16:12, 23 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti sanse mari de a se stabili domiciliul minorilor la dvs tinand cont de varsta acestora.Discutati cu un av pt a stabili o strategie pt eventualul proces.
Buna ziua!
Instanțele care judecă astfel de cazuri preferă să lase copiii lângă mama daca nu exista motive ce țin de comportamentul și situația generala a mamei care sa conduca la concluzia ca nu le poate oferi o viață decentă. Fiind atât de multe elemente de ordin subiectiv și o chestiune atât de delicată, pentru a reusi sa păstrați copiii, ar fi mult mai bine sava angajați un avocat care sa gestioneze cauza.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama a plecat în străinătate Glbrehuescu Glbrehuescu Buna ziua, Mama a părăsit copiii și a plecat în străinătate cu o alta persoană și a lăsat copiii cu mama ei,fara înștiințare mea și acordul ... (vezi toată discuția)
Divort cu copii minori oliviar oliviar Buna sera am si eu o problema in ceea ce-l priveste pe sotul meu Suntem casatoriti de 10 ani casatorie in urma careia a rezultat un copil de 6 ani si un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma aflu in prag de divort de sotie, initiativ venita ... matrimonial matrimonial Buna ziua! Ma aflu in prag de divort de sotie, initiativa venita din partea ei. A gasit pe alt barbat. Vrea sa aiba custodia copiilor si sa se mute in alt stat ... (vezi toată discuția)