avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces

Sunt o persoana rezidenta în Germania de 6 ani,am lucrat în ultimii 2 ani la o firma de transport,si pe data de 13 iunie patronul ne-a spus pur și simplu ca sa mergem acasă ca nu mai avem de munca..si de atunci nr chinuim sa ne obținem banii pe luna mai și iunie..prin tribunalul muncii,dar încă nimic..la prima înfățișare nu sa prezentat și cei de la tribunal nu par sa fie foarte implicați. Imi puteți spune ce ar fi bine de facut,sa îmi iau un avocat..as avea mai multe șanse sa îmi obțin drepturile?Mulțumesc anticipat
Buna ziua!
Din cate inteleg pare ă fi vorba despre o decizie ce nu îndeplinește condițiile de legalitate, în primul rând și apoi probabil este și netemeinica, însă este dificil sa apreciez modul în care trebuie gestionată cauza, neavând suficiente detalii. Angajarea unui avocat nu este obligatorie, însă un avocat poate gestiona altfel dosarul și administrarea probelor, care sunt esentiale pentru modul de soluționare a cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu camion fara rca george68feb george68feb Buna ziua. Am lucrat la o firma (un patron) 7 luni de zile ca sofer secund pe camion unde mi-a facut contract de munca insa nu l-a inregistrat, pe mine ma ... (vezi toată discuția)
A pune concluzii ContSters87149 ContSters87149 Imi poate explica cineva ce inseamna termenul \" a pune concluzii\"? Ma pregatesc pt. un examen de traducator in domeniul juridic si imi tot bat capul cu ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitate procesual pasiva Diamandi Diamandi Poate cineva o sa ma lamureasca... La una dintre sedintele procesului in care sunt reclamanta judecatorul spune \'invoca din oficiu lipsa calitatii procesual ... (vezi toată discuția)