avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechimea pentru trecerea la o noua treapta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechimea pentru trecerea la o noua treapta

somajul si intrerupera pentru cresterea copilului intra la vechimea in munca pentru procent sau doar la calculul pensiei
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:28, 5 Noiembrie 2009
Somajul este considerat stagiu de cotizare asimilat si se ia in calcul la pensie.

Perioada concediului pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau de pana la 3 ani in cazul copilului cu handicap constituie vechime in munca si in serviciu, care se are in vedere la stabilirea drepturilor ce se acorda in raport cu aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime la pensie aurorajulea aurorajulea IN VEDEREA CALCULARII VECHIMII LA PENSIE SE IA IN CONSIDERARE SI CONCEDIUL DE CRESTERE COPIL? ANII CARE AU INTRERUPERI(FARA CONTINUITATE INTRE ANGAJARI, DE O ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil AnnaMaria_ru AnnaMaria_ru Nu pot sa ma lamuresc deloc. Acest concediu se adauga la vechime indiferent de anul in care este atunci cand o calculez pentru sporul de vechime? Dar cand e ... (vezi toată discuția)
Calcularea sporului de vechime naxy34 naxy34 lucrez din1992,am stat in concediu de maternitate 2 ani,am avut si concediu fara plata6 luni de zile.vreau sa-mi spuneti daca la calculul vechimii si a ... (vezi toată discuția)