avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Stagiu minim de cotizare 2018
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Stagiu minim de cotizare 2018

Buna ziua!

Am urmatoarea problema: In ultimele 12 luni am lucrat doar 2 luni (mai si iunie). Astazi mi-am fracturat piciorul si va trebui sa stau in concediu medical cel putin 2 luni. Din cate am inteles, nu am dreptul la concediu medical. Ce se poate face in acest sens? Se poate plati contributia la concedii si indemnizatii pe 4 luni pentru a avea stagiu minim de cotizare? Nu as vrea sa fiu concediat.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Sergiu5 , utilizator 21:33, 23 Iulie 2018
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns, va rog?

Intrebarea este daca se poate plati contributia pentru concedii medicale pe lunile anterioare ca persoana fizica (eventual cu penalizari). Mentionez ca lucrez in invatamant si am solicitat concediu fara plata pentru anul scolar 2017-2018, dar am revenit in mai 2018.
Ultima modificare: Luni, 23 Iulie 2018
Sergiu5, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz la plata cm jaga76 jaga76 va rog sa i-mi spuneti si mie daca beneficiez de C.M obtinut in urma unei operati de hemoroizi in data de 30 iunie 2017. mentionez ca sunt angajat la data de ... (vezi toată discuția)
Stagiu minim cotizare pentru concedii si indemnizatii GABBI8 GABBI8 Care este nr.de zile lucrate / lucratoare pe care trebuie sa il aiba o luna stagiu minim de cotizare pentru concedii si indemnizatii? Este in regula luna ... (vezi toată discuția)
Neplata concediului medical gabytza1509 gabytza1509 in data de 1 septembrie m-am angajat iar in data de 12 octombrie am avut un accident de masina(si de atunci sunt cu piciorul in ghips)...Doctorul de la ... (vezi toată discuția)