avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă un angajat este în preaviz are dreptul să-și ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă un angajat este în preaviz are dreptul să-și ia concediu de odihnă?

Va rog, daca un angajat este in preaviz are dreptul sa-si ia concediu de odihna?
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:21, 24 Iulie 2018
Pe durata preavizului se poate lua CO.

Concediul de odihna nu se numara printre cauzele de suspendare a perioadei de preaviz.

In speta, durata preavizului si perioada de concediul de odihna se pot suprapune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna in perioada de preaviz Daliborka Daliborka Buna ziua, in cazul in care un angajat este in perioada de preaviz (in cazul demisie) si doreste sa isi ia concediu de odihna neefectuat, in acest caz se ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna un preaviz florentinageanina.mocanu florentinageanina.mocanu Buna ziua, Vă rog să mă ajutați cu un raspuns la următoarea intrebare: urmează să imi dau demisia de la locul actual de muncă. Am concediu de odihna ... (vezi toată discuția)
Demisia adrianilies adrianilies Un angajat isi da demisia. El mai are de luat 8 zile de concediu de odihna din anul anterior, 2017, plus cele aferente perioadei lucrate in anul acesta. In ... (vezi toată discuția)