Bună ziua.ma puteți ajuta cu niște păreri despre cum as putea sa vând de exemplu 4 ha de pământ? Menționez ca acele 4 ha sunt moștenire lăsate de la bunici și suntem 4 moștenitori.avem fiecare 4 ha pământ extravilan.menționez ca acum acele pământuri sunt lăsate în arenda si as vrea sa știu cum le pot vinde sa nu mai prelungesc contractele de arendare?îmi trebuie și semnătura celorlalți pentru a vinde bucata mea de pământ? Dezbaterea moștenirii sa făcut. Ar mai fi și casa bunicilor.cum procedez sa îmi vând partea dacă 2 dintre moștenitori nu vor sa vândă și alții 2 vor sa vândă? În momentul de fata am la mana doar contractul de arendare a pământului care expira în septembrie.nu am nimic altceva...certificat de mostenitor sau alte documente
Buna seara,
Daca s-au dezbatut succesiunile succesive si aveti un certificat de mostenitor pe numele dumneavoastra si ati facut si IESIREA DIN INDIVIZIUNE atunci nu va trebuie semnatura nimanui.
Daca nu ati facut iesirea din indiviziune va trebui sa o faceti si apoi vindeti.