avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce mai pot face dupa executarea silita?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce mai pot face dupa executarea silita?

Am avut un apartament cumparat cu credit ipotecar,in 2012 am fost executat silit,dar pretul de vanzare bineinteles ca nu a acoperit credit si a ramas o restata frumosa.Banca a vandut creditul la recuperari acestea m-au executat(vandut apartamentul),iar pentru restanta am fost vandut la alta firma de recuperari iar cu acestea de la capat.
Am incercat darea in plata,dar un raspuns general al lor este ca nu mai am ce da in plata,ramand in vigoare recuperarea creditului,dobanzi etc.
Ce se mai poate face?Pentru ca la cat imi spun ca am de platit,nu pot concura cu dobanzile lor.
La ce mai pot apela pentru a pune stop acestui calvar?
Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 24 Iulie 2018
gabi_79, utilizator
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 15:02, 24 Iulie 2018
Pai, asta este si ideea cu legea darii in plata, ca se aplica si celor care au fost deja executati. In cazul dvs, daca nu s-a obtinut contravaloarea creditului restant prin vanzarea la licitatie a imobilului ipotecat, asta nu este culpa dvs ci a celui care a evaluat initial imobilului si a celui care l-a vandut. Nu puteti fi executat in continuare. Din pacate, practica judecatoreasca nu este unitara. Mai multe info [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuarea executarii silite dupa vanzarea imobilului ipotecat gabi007 gabi007 Buna.In urma unui contract de credit ipotecar incheiat in anul 2007 cu S.C. IFN din cauza crizei economice am ajuns sa fiu executat silit apartamentul fiind ... (vezi toată discuția)
Executare silita apartament la un pret foarte mic zograffi zograffi buna ziua, am un credit la o banca, cu ipoteca de rang 1 si 2, cu ratele la zi. intre timp am facut un card de credit la o alta banca si nu am mai putut ... (vezi toată discuția)
Se poate reactualiza somatia de plata inscrisa ptr un imobil pe masura ce se fac recuperari partiale (prin vanzari la licitatie)din suma datorata initial? husseincudop husseincudop Am fost executat silit ptr .restante la plata unui credit ipotecar. La a treia licitatie apartamentul a fost adjudecat de catre un cumparator. [b]In ... (vezi toată discuția)