avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parcare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parcare auto

A-s dori sa stiu cum pot sa-mi dau seama daca in contractul pentru locuință ( cumparata) este inclus si loc pentru parcare ? Din CF rezulta anumite date dar nimic expres de parcare auto
Cel mai recent răspuns: Ionuț. , utilizator 20:49, 26 Iulie 2018
Ar fi fost scris in mod explicit in contractul de v/s daca era cuprins si loc de parcare.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu stim ce date anume va reies, dar noi nu avem nicio informatie sa va spunem. teoretic trebuie sa reiasa din CF si contract foarte clar.
Se intampla uneori, in functie de starea imobilului/constructiei/parcelarilor, sa fie mentiuni ciudate, dar pana nu le vedem, nu putem sti. Ori va lamuriti dv. cu vanzatorul, ori mergeti cu actul la un avocat.
Exista in contract specificate ca am cota parte din bloc(casa scarii ,hol ,fatada etc) dar este si o alta cota/parte din imprejurul blocului (teren construit si neconstruit) ,gard ,drum cu pavele inconjurator blocului...din cate am inteles legea obliga constructorii sa ofere obligatoriu loc de parcare (in functie de supr. locuita)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bloc fara trotuar in jur, fara ghene de gunoi Taitel2017 Taitel2017 Buna seara, As dori sa va insirui o poveste reala si va rog din suflet sa ma ajutati sa mi clarific gandurile...Acum doi ani am cumparat un apartament in ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare puc si atribuire Corina Capotã Corina Capotã Am o dilema si va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: Intr-un imobil (casa cu teren) exista 3 apartamente. Imobilul este sub forma de C, are o ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament in imobil nou mihaela.tasulea mihaela.tasulea Buna ziua, Sunt pe cale sa achizitionez un apartament la mansarda unui imobil de 3 nivele deasupra parterului, in care nu a mai cumparat inca nimeni vreun ... (vezi toată discuția)