avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Utilitate plangere penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Utilitate plangere penala

Am avut un incendiu la imobilul triplex in care locuiesc,care s-a extins si la apt unui vecin ce locuieste in alt oras.A fost afectat acoperisul,si etajul superior .Desi i-am curatat apartamentul,care era nelocuit ,dar mobilat,in momentul incendiului si ,cu incuvintarea lui,l-am reparat si zugravit si i-am oferit si o suma pt mobila noua,el a chemat un expert care pare sa-si fi luat datele din declaratia lui si a facut o expertiza extrajudiciara care mi se pare umflata.Ulterior m-a dat in judecata,cerandu-mi daune mari.La proces a chemat martor pe dn exp,pe care l-am recuzat ca nu e obiectiv.Intre timp dn jud a ordonat o noua expertiza,care dat o val de 3,5 ori mai mica ca prima,dar a dat si semne vrea iar sa-l audieze pe primul exp.Ma gandesc,daca as face plangere penala primului exp,as evita chemarea lui ca martor acum si la un eventual recurs,dar nu prea am bani.Ce ma sfatuiti?
Nu stiu cine va invata dar e total gresit,banuiesc ca actionati dupa ureche neavand un avocat angajat in procesul respectiv.Din moment ce a fost realizata o expertiza judiciara care va avantajeaza nu ar trebui sa aibe relevanta expertiza extrajudiciara sau o eventuala declaratie a expertului.Consultati un av inainte de a lua decizii pripite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate expert milosescu milosescu Accident auto 2010 initial fara victime.ulterior a \"aparut\" o victima..sotia soferului.initial mi.s.a intocmit proces verbal de contraventie.dar ulterior am ... (vezi toată discuția)
Recuzare politist,procuror gigione01 gigione01 Am depus la o sectie de politie o plangere penala pentru inselaciune,eu fiind persoana vatamata. Cazul a fost preluat pentru cercetare de catre SICE(Serviciul ... (vezi toată discuția)
De la un an de la inundatia provocata de o teava sparta, mai pot fi data in judecata? OanaNiculae OanaNiculae Este vorba de apartamentul parintilor decedati din Slanic Prahova, aflat la etajul 1 al imobilului. Exact acum un an, imobilul fiind foarte vechi (la 1700 ... (vezi toată discuția)