Verificati numaidecat la Cadastru si la Primarie. Personal, am avut doua probleme cu unul si acelasi apartament.
Primul locatar pe care nici nu l-am cunoscut, a vandut, a plecat din tara si nu si-a radiat (sau cum s-o numi) locuinta la Primarie. Cand mergeam sa platesc impozitul, la aceeasi adresa mi se cerea de doua ori, plus un garaj pe care nu l-am cumparat. Daca nu era garajul, poate nu-mi dadeam seama de greseala. S-a remediat. Pentru ca dupa asta, sa ma trezesc acasa cu somatii de la diverse Banci. Cel de la care cumparasem, nu-si schimbase domiciliul. Si facuse credite... la adresa mea. Culmea, intre timp i se nascuse un copil, pe care l-a intregistrat tot la mine. Aici a fost mai greu. Am umblat pe la Banci sa dovedesc ca eu sunt proprietara. Bine, mi se raspundea, dar ii aveti in spatiu si pe ei. Ba, nu! Am mers la primar, pentru ca (o coincidenta fericita pentru mine) primise locuinta din fondurile lor. Si... l-au chemat la rezolvarea situatiei locative.
Asa ca sfatul meu este sa aveti mare grija si sa verificati totul. Chiar si cel mai mic amanunt spus ca o vorba in trecere, poate fi un indiciu.
Sistemele informatice sunt ca moara: ce le dai, aia macina. Doar operatorul greseste (sau programatorul), nu calculatorul. Succes!
deocamdata aveti doar banuieli. este bine si chiar necesar sa verificati, insa nu e cazul sa va imbolnaviti in prealabil