avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de subinchiriere
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de subinchiriere

firma A sta cu contract de chirie in spatiul firmei B,din 2002.In momentul de fata,proprietarul ar dori sa inchirieze acest spatiu comercial unei alte firme ,respectiv unei banci (care bineinteles ca plateste o chirie mai mare).numai ca are contract cu chiriasul pana in 2020.ca sa plece chiriasul inainte de 2020 ar trebui despagubit....si stipulat in contractul urmator.
Cel mai recent răspuns: Bogdan Costache , Avocat 09:00, 25 Iulie 2018
Daca in contract a fost stipulata o clauza de denuntare unilaterala in favoarea proprietarului, contractul poate inceta prin vointa acestuia.

Prin urmare, trebuie ca cineva de specialitate sa consulte contractului pentru a se pronunta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere pe perioada determinata! prodigy prodigy Sunt chiriasul unui spatiu comercial detinut in baza unui contract de inchiriere incheiat pe 10 ani. Dupa ce au trecut 2 ani am realizat ca businessul nu ... (vezi toată discuția)
Clauza in contractul de inchiriere spatiu ContSters75393 ContSters75393 Doresc sa inchei un contract de inchiriere spatiu comercial pe o durata de 3 ani dar am o nelamurire in cazul in care firma nu m-ai da randament pot rezilia ... (vezi toată discuția)
Pot inchiria un spatiu comercial fara avizul proprietarului? barabancea barabancea as vrea sa inchiriez un spatiu comercial,pe care sa-l subinchiriez spatiul la agentia de pariu \"public bet\" si eu sa castig din eventualele diferente de ... (vezi toată discuția)