avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Dobanzi si penalitati pentru o declaratie 100 nedepusa ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Dobanzi si penalitati pentru o declaratie 100 nedepusa la scadenta

Poate calcula ANAF dobanzi si penalitati pentru o declaratie 100 nedepusa la scadenta? Cu impozit pe dividende. Plata obligatiei s-a facut corect, la scadenta.
Am uitat sa depun declaratia 100 in 2013, dar plata am facut-o la timp. In noiembrie 2017 am depus declaratia. 
ANAF mi-a calculat dobanzi si penalitati de intarziere pentru 4 ani, mi-au blocat contul si mi-au luat si banii din cont. Am contestat decizia si mi-au raspuns ca este neintemeiata contestatia. Ce as putea sa fac in acest caz? Mi se pare abuziva aceasta abordare a ANAF-ului.

Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iulie 2018
george-neagu, moderator
Contestatie la executare,
Cererea o depuneti la instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz anaf Bholban Bholban Poate calcula ANAF dobanzi si penalitati pentru o declaratie 100 nedepusa la scadenta? Cu impozit pe dividende. Plata obligatiei s-a facut corect, la ... (vezi toată discuția)
Dobânzi aplicate unui credit dat in executare Pisicat1182 Pisicat1182 Buna seara, îi rog pe cei cu cunoștințe in domeniul juridic sa ma ajute cu un sfat. In anul 2013 am obținut de la Garanti Bank un card de cumpărături in ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 pentru impozitul pe dividende dana_coman dana_coman am o microintreprindere la care depun declaratiile la trimesctru dar acum am o situatie la care nu stiu ce sa fac in luna octombrie patronul ia dividende ... (vezi toată discuția)