avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inregistrare teren cumparat la licitatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inregistrare teren cumparat la licitatie

Buna ziua,

Am cumparat un teren care a fost executat, la o licitatie.
Am primit de la executor actul de adjudecare si o imputernicire pentru al depune la BCPI - OCPI.
Oare in cererea de inscriere care trebuie sa fie obiectul inscrierii (intabulare, inscriere provizorie sau notare)?
Cei de la BCPI nu au stiut exact ce trebuie facut
Cel mai recent răspuns: GabrielNicolae , utilizator 10:09, 26 Iulie 2018
Obiectul cererii va fi intabularea dreptului de proprietate in cartea funciara.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iulie 2018
Bogdan Costache, Avocat
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil cu litigiu inscris in cf popescu_ion_2014 popescu_ion_2014 Buna seara! Am cumparat un imobil la o licitatie publica. Creditorul ipotecar nemultumit de pretu de vanzare, desi nu s-a prezentat la niciunul din ... (vezi toată discuția)
Refuz intabulare act adjudecare de catre ocpi sector 3 elenaeu1 elenaeu1 Am prmit respingere intbulare act adjudecare dupa acelas motiv \" nu am facut dovada platii impozitului pe transfer de proprietate, \"- un text de lege care ... (vezi toată discuția)
Experienta mea cu cumpararea de imobile aflate in executari silite, si cand oare vor inceta sa reprezinte practic un camp minat si foarte riscant? vioricaw vioricaw In ultimii 2 ani am participat la mai multe licitatii publice pentru apartamente scoase la vanzare in urma unor executari silite realizate de executori ... (vezi toată discuția)