avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Deschiderea succesiuni
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Deschiderea succesiuni

Tatal meu a decedat acum trei luni, eu in acel moment eram in Italia. Intorcandu-ma in Romania la inceputul luni iulie am fost contactata de catre actuala lui sotie sa ma prezint urgent la notar(ales de ea) pentru ca are nevoie de semnatura mea . Menzionez ca parintii nei sunt divortati de 16 ani, tatal meu s-a recasatorit in anul 2004, nu am avut relativi cu el si nu mi-a platit niciodata pensia alimentata. Ce trebuie eu sa fac in aceasta situatie, eu fiind unica fiica a defunctului. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 02:28, 26 Iulie 2018
Buna seara,
Va trebui sa mergeti la notar si sa dezbateti succesiunea.
Puteti imputernici pe cineva sau un avocat care sa va reprezinte interesele.
Aveti dreptul la 3/4 din bunurile proprii ale tatalui si la 3/8 din bunurile realizate impreuna cu mama vitrega.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal meu s-a recasatorit, dupa decesul mamei mele, in 1987 cu ... Lumi Radu Lumi Radu Tatal meu s-a recasatorit, dupa decesul mamei mele, in 1987 cu o doamna care are o fiica din prima casatorie. Au cumparat apartamentul, in care am copilarit ... (vezi toată discuția)
Succesiune apartament dupa moarte tata MihBer MihBer Buna ziua! Am un prieten la care i-a murit tatal acum aprox. un an de zile. Ca si copii legitimi ai tatalui sunt 3 la numar. Dupa moartea mamei lor, tatal sa ... (vezi toată discuția)
Drept la mostenire claugan claugan Salut, Tatal meu a ramas vaduv si s-a recasatorit Tata are un apartament si inca e in viata. Mama vitrega solicita parte din apartament Mama vitrega e pe ... (vezi toată discuția)