avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Executorul judecatoresc a obtinut o validare poprire impotriva mea. Dupa ce nu va realiza ca nu are ce poprii poate sa ceara executarea silita a unui imobil?
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 21:54, 5 Noiembrie 2009
Nu exista bunuri mobile in proprietatea dumneavoastra?Exista si posibilitatea mentionata de dumneavoastra.
(ca ultima varianta de recuperare a unei creante)
Ultima modificare: Joi, 5 Noiembrie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
In ultima instanta, daca nu aveti venituri sau bunuri mobile!
Si se face alt dosar de judecata?
Cererea de executare se depune la executorul judecatoresc. Deci nu este un dosar in fata instantei de judecata. Acesta poate ajunge in fata instantei doar daca dumneavoastra ati formula o contestatie la executare, de exemplu.
Se poate cere executarea unui bun imobil daca acesta este doar al dumneavoastra. Daca cumva este bun comun procedura este putin mai greoaie, trebuie facuta actiune de iesire din indiviziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita- somatie din partea firmei de recuperari creante cristian15coman cristian15coman Buna ziua!Va rog mult sa nu ocoliti acest mesaj.Am primit de la eos -ksi o notificare prin care in termen de 5 zile sa achit suma de 8271,97 pe care eu nu o ... (vezi toată discuția)
Executare silita bingo100 bingo100 acum cativa ani am facut un credit cu ipoteca.am avut o perioada nefavorabila si am ramas restanta si contractul nostru a ajuns la executor. din septembrie am ... (vezi toată discuția)
Comunicare poprire bej - nu exista decizie/dosar la judecatorie Notsure Notsure Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: daca cineva primeste o notificare de poprire de la BEJ, pentru un credit facut in anul 2005, ... (vezi toată discuția)