avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dovada reparatie auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dovada reparatie auto

Buna,
Am fost avariat de un autoturism care nu avea asigurare auto.Nu ne-am inteles si ne-am adresat politiei ,care mi-a eliberat o dovada de reparatie auto valabila pe 30 zile.Eu nu am avut posibilitatea de a-mi repara masina in acest timp.Aceasta dovada se poate prelungi?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: DIANA POPESCU , Avocat 13:54, 26 Iulie 2018
Autorizatia de reparatie nu trebuie prelungita, insa trebuie facuta mentiunea ca dupa expirarea duratei acesteia este interzisa circulatia cu autovehiculul avariat, dar dreptul de a efectua reparatia nu se pierde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este termenul limita de lege in care trebuie sa imi repar avariile auto? Dntz_dntza Dntz_dntza Am o problema: azi m-a oprit o domnisoara de la politia rutiera si mi-a cerut actele la control printre care si autorizatia de reparatie pentru bara de pe fata ... (vezi toată discuția)
Accident masini parcate si fuga de la locul accidentului Ansoai Ansoai In cursul noptii a intrat o masina pe sens interzis si a lovit masina parcata in fata masinii mele, iar in urma izbiturii, aceasta din fata a lovit si strambat ... (vezi toată discuția)
Permis auto buzdu buzdu Saptamana trecuta am stat de vorba cu un domn ( organ de polizie) care imi spunea ca, chiar si in cauzul unui accicent din care rezulta moartea unei persoane, ... (vezi toată discuția)