avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare hotarare judecatoreasca

Buna ziua. In urma divortului, custodia pentru fetita este comuna, dar minora este la mama. Avand in vedere ca tatal nu se intereseaza de minora, nu plateste pensie alimnetara, nu suna sa vada fetita, se pot depune dovezi la judecatorie pt schimbarea hotararii de divort din custodie comuna in "exclusiva"? Hotararea inca nu e definitiva.
Cel mai recent răspuns: Erin22 , utilizator 10:23, 31 Iulie 2019
Nu s-a schimbat absolut nimic. Nu su a, nu da mesaje, nu trimite bani. Nu se intereseaza sub nici o forma de minor. Probabil asteapta sa "imping "eu copilul catre el. Dupa semnarea conventiei prin care a mandatat-o pe mama sa il reprezinte , ultima oara cand a sunat a fost in iunie, la mijloc. Inainte de asta, undeva in martie pe la sfarsit a sunat.
Ultima modificare: Vineri, 27 Iulie 2018
Erin22, utilizator
Daca nu s-a schimbat nimic, acea hotarare ramane aplicabila. Cand se schimba ceva, o puteti schimba.
Buna ziua. In urma divortului custodia este comuna. Sentinta e definitiva. a trecut mai mult de un an de la sentinta timp in care tatal copilului nu a platit pensia alimentara si ori cheltuilelile de judecata. Nu se intereseaza de minora. Cum pot schimba aceasta sentinta sa am custodie exclusiva? Se poate da competenta dosarului in Romania? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinnoire pasaport copil minor fara acordul celuilalt parinte eagle_free eagle_free buna ziua, As dori si eu o lamurire. Un cuplu de cetateni romani este divortat in spania, iar copilului minor de 9 ani ii expira pasaportul peste cateva ... (vezi toată discuția)
Probleme cu minor Raluca0606 Raluca0606 Cum pot obliga tata la plata pensiei alimentare dacă e plecat din tara și nu știu unde locuiește, adresa fixa, am câștigat în instanta, și recursul are ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara, etc rodicapricop rodicapricop Buna ziua. Intrebarea mea este legata de pensia alimentara pe care copilul meu (o fetita) o primeste de la tata. Divortul s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)