avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ultima luna de CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ultima luna de CCC

Buna ziua,
Daca am nascut pe 20 sept 2016 si am optat pt 2 ani de ccc, nu doresc stimulent, iar pe ultima luna doresc indemnizatia, pana la ce data mai poate depune tatal dosarul pt a intra el in ultima luna de ccc? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:20, 27 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tatal va trebui sa intre in CCC incepand cu data de 21 august.2018.

Pana la aceasta data, tatal poate depune actele pentru indemnziatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal si indemnizatie de crestere a copilului catalinaelenavochita catalinaelenavochita buna seara, as dori daca se poate sa ma lamuriti in urmatoarea problema:.in data de 11 sept 2015( cu aproximatie) trebuie sa nasc.incepand din 01.08.2015 voi ... (vezi toată discuția)
Ccc pentru tata ggrumezescu ggrumezescu Buna ziua, Voi naste intr-o saptamana si am cateva nelamuriri cu privire la depunerea dosarului pentru crestere copil ( am intrebat si la agentiile sociale ... (vezi toată discuția)
Mama in somaj, tata in ccc o luna, cand revine in activitate pt a beneficia de stimulent GloriaIonescu GloriaIonescu Buna ziua, am nevoie de ajutorul dvs pentru a clarifica situatia in care ma aflu. Asadar iata intrebarile mele si detaliile aferente: Data la care copilul ... (vezi toată discuția)