avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorii mutate de pe persoana fizica pe firma
Discuție deschisă în Executare silită

Datorii mutate de pe persoana fizica pe firma

Buna ziua. Am o executare silita pe persoana fizica pentru o datorie bancara. Daca imi infiintez o firma impreuna cu un asociat imi vor fi afectate conturile si bunurile firmei? Se va muta executarea si pe firma? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: daniel8999 , utilizator 17:48, 25 Mai 2020
Nu. Firma are personalitate juridică.
Nu se pot executa silit conturile firmei decat daca permiteți asa ceva.

Destin o firma care are datori as dori sa stiu daca imi pot bloca conturile de pe persoa fizica eu find singuru administrator

Buna ziua. Am o executare silita pe persoana fizica pentru o datorie bancara. Daca imi infiintez o firma impreuna cu un asociat imi vor fi afectate conturile si bunurile firmei? Se va muta executarea si pe firma? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cu datorii DanieleLuca DanieleLuca DETIN O FIRMA CU DATORII LA FURNIZORI SI SPATIUL UNDE AM FOST CHIRIAS DAR FARA DATORII LA STAT.CE URMEAZA?POT FI AFECTAT CA SI PERSOANA FIZICA? (vezi toată discuția)
Deces asociat unic s.r.l. alin2o alin2o buna ziua ! mama mea a decedat acum 5 ani,,in acel moment avand un srl ca asociat unic si administrator.dupa deces am tot primit de la finante diverse ... (vezi toată discuția)
Executare silita pauldany pauldany Buna ziua.Am doua sentinte de executare silita pentru doua credite de nevoi personale fara garantii ssu ipoteci. Nu am nimic inca pe numele meu ce ar putea fi ... (vezi toată discuția)