avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune apartament pot sa vand ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune apartament pot sa vand ?

Buna seara , urmeaza sa fac o succesiune , deja mi-au venit actele de la primarie , trebuie sa merg la spit si la notar dupa , intrebarea este , daca tata are 2 credite in desfasurare , dar a decedat , si nu exista garantia apartamentului in contract , pot sa vand?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:17, 26 Iulie 2018
Buna seara,
Dupa ce faceti succesiunea (nu inteleg unde trebuie sa mergeti inainte de notar) veti putea instraina.
E posibil ca la succesiune sa apara si bancile interesate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit cu garantie imobiliara - girant mlehelsz mlehelsz Buna ziua, Tatal meu a decedat si era girantul cuiva, care si-a facut un credit mare cu garantie imobiliara. O parte din garantie face parte din ... (vezi toată discuția)
Tata, client credit nevoi personale bcr, a decedat - solicitari de la banca pentru plata creditului josh28 josh28 Buna seara! Tata, care a facut un credit de nevoi personale la BCR, a decedat in urma cu cateva luni, in timpul in care creditul mai avea cam 2 ani si se ... (vezi toată discuția)
Executare silita conform credit nevoi personale cu ipoteca andredia andredia buna ziua! va scriu in calitate de fiica a debitorului-decedat. poate reuseste cineva sa-mi raspunda cam cate zile mai pot amana plata creditului care a ... (vezi toată discuția)