Buna ,Am si eu o intrebare.Am convietuit cu un barbat de cetatenie italiana din urma caruia avem o fetita.Dupa 3 ani de relatie neam despartit.Am avut proces ptr custodia fetitei.Legea a stabilit domiciliul minorei cu mine.In hotararea judecatoreasca nu scrie nimik de vizite sau sa duc minora in italia in vizite.Eu as vrea sa duc minora cu mine in anglia unde sunt de 4 ani de zile.Imi trebuie procura de la tatal ei??Mentionez ca el sta in italia,legea mia dat mie fata si nu scrie nimik de vizite sau ca ar trebui sa indeplinesc vreo cerinta.Va rog datimi un sfat.As dori ca ea sa fie cu mine.Va multumesc
Buna seara,
Daca fata este in Romania si vreti sa-l scoateti dar nu aveti permisiunea tatalui atunci va trebui sa va adresati instantei solicitand sa pronunte o sentinta care sa suplineasca acordul.
Luati legatura cu un avocat care sa va sprijine.
Solicitați ca instanța să suplinească acordul tatălui.
Dacă vă grabiți, solicitați, ca măsură vremelnică, același lucru și pe calea ordonanței președințiale.
Dv. locuiati in Anglia si in timpul procesului de exercitare a autoritatii parintesti si copilul in Romania? Instanta cunostea aceasta stare de fapt? Tatal ce opinie are?