avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sistarea pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sistarea pensiei alimentare

Bună ziua,
Aș vrea să știu cum se poate face sistarea unei pensii alimentare sau care este procedura. Menționez că fiul meu a terminat facultatea dar nu a susținut examenul de licență.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 21:33, 27 Iulie 2018
Simplu. Nu o mai plătiți. Nu are cum sa facă plangere împotriva Dvs deoarece numai este nici minor si nici student
Ultima modificare: Vineri, 27 Iulie 2018
Petre Enache, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara dupa 18 ani Instalator69 Instalator69 Buna ziua.Sint un parinte(tata) care platesc o pensie alimentara conform hotaririlor judecatoresti(au fost doua,dintre care una, de majorare la 25%)De-a lungul ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere copil rocky rocky buna ziua, am si eu o intrebare care sunt convinsa ca s-a regasit in aceste forum-uri de multe ori. Sunt divortata de multi ani de zile, copilul meu are 19 ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere jenip1 jenip1 un tanar de 22 ani, urmeaza sa sustina examenul de licenta in iulie 2016, la terminarea a 4 ani de studii superioare. 1. pana in ce luna trebuie tatal sa ii ... (vezi toată discuția)