avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am donat fostei soții la divorț un apartament. Aș ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am donat fostei soții la divorț un apartament. Aș putea să atac acest act și să-mi iau partea ?

Bună ziua , am donat la divorț un apartament fostei soții prin notariat . Aș putea să atac acest act să-mi iau partea ?
Ultima modificare: Luni, 30 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 12:04, 30 Iulie 2018
Dacă ati pierdut acel proces, nu mai aveți ce face... nu mai conteaza motivele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocarea donatiei intre soti ContSters454122 ContSters454122 Donatia s-a facut in timpul casatoriei dupa vechiul cod civil, Acum dupa divort la revocarea donatiei se va recurge la noul cod civil? (vezi toată discuția)
Donatie intre soti - revocare robix robix Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca contractul de donatie incheiat inaintea intrarii in vigoare a noului cod civil, este guvernat de aceasta sau de vechiul ... (vezi toată discuția)
Custodia comuna in noul cod civil ContSters212874 ContSters212874 daca am inteles bine, dosarele depuse ,sa zicem ,cu o saptamana inainte de intrarea in vigoare a noului cod se vor judeca dupa legea veche (in care nu exista ... (vezi toată discuția)