avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... mobila de bucatarie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

mobila de bucatarie

Am facut o mobila de bucatarie la comanda ,a fost montata ... am dat toti banii,in ziua raspectiva nu am verifIcat atent calitatea ..lucrarii ,a doua zi am constat mai multe imperfectiuni ,la livrare am primit o factura si o chitanta ,fara contract ....Cel care mi a facut o a plecat in concediu .Va rog sa mi spuneti cum pot sa il ,,oblig,, legal sa mi remedieze ...imperfectiunile ...constatate ....dupa ce se intoarce din concediu .Multumesc frumos ...
Ultima modificare: Vineri, 27 Iulie 2018
dordeduca, utilizator
Cel mai recent răspuns: dordeduca , utilizator 08:50, 2 August 2018
factura si chitanta valoreaza contract.
orice tamplar care se respecta ar trebui sa remedieze neajunsurile imediat.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns.Cum adica factura si chitanta ,,valoreaza,, contract,,?inlocuieste ?.....nu inteleg formularea .....
Da, factura si chitanta au puterea pe care o ofera un contract, din punct de vedere al drepturilor dumneavoastra (consumatorul), inlocuind necesitatea unui contract sau a unei forme exprese de garantie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc foarte mult pentru raspuns!
Va rog sa mi spuneti ..in cazul in care refuza sa remedieze imperfectunile ......ce asi putea sa fac ca sa -l ,,oblig,,....?Multumesc frumos!
Ultima modificare: Joi, 2 August 2018
dordeduca, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme contract mobila pe comanda ramona-oana ramona-oana Buna ziua! La inceputul lunii noiembrie am semnat un contract pentru o mobila de living cu o persoana fizica, am dat un avans, urmand sa primim mobila conform ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac? Kia1 Kia1 Buna ziua! Problema mea începe așa: Mi-a fost recomandat de către cineva un executant de mobila la comanda! Toate bune și frumoase! Ne-am întâlnit , a ... (vezi toată discuția)
Produs nelivrat, avans nereturnat nobody_mnk nobody_mnk Bună ziua. Mă confrunt cu o situație pe care nu mai știu cum să o gestionez și am nevoie de îndrumarea dumneavoastră. Pe 14 noiembrie am ... (vezi toată discuția)