avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pensie si salar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pensie si salar

Sunt asistenta medicala. Am depus dosarul de pensie in 2015 avind virsta de 60 ani si o zi(nascuta in 1955)si am lucrat in continuare cu contractul initial . Angajatorul mi-a permis asta dar acum imi spune ca nu se poate. Eu doresc sa lucrez pina la 65 ani. Ce pot face.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:27, 28 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Angajatorul dvs a incalcat legea .... d.p.d..v. legal ati muncit la negru ... c.i.m. a incetat de drept in 2015.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Virsta de pensionare cu grupa ii soficaiancu soficaiancu buna seara,sunt femeie nascuta in august 1955 si am lucrat 21 ani si 28 zile dupa care am fost pensionata medical din 26 .02 1997 pina in prezent.Pe perioada ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de virsta si servici. GMarin GMarin Buna ziua. Am virsta de 63 ani si 4 luni. La 63 de ani puteam sa ies la pensie pentru limita de virsta (am lucrat 11 ani in grupa a II-a si am 2 ani ... (vezi toată discuția)
Pensie vara vara buna ziua,va rog lamuritima si pe mine in ce conditii pot iesi la pensie .in momentul de fata sunt angajat dar cu data de 1 03 2009 voi fi trimes in somaj ma ... (vezi toată discuția)