avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pensie si salar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pensie si salar

Ce pot face ca sa pot lucra pina la 65ani la acelasi loc de muncă
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:22, 28 Iulie 2018
In alt topic ,spuneti ca lucrati in continuare cu contractul initial . !!! Ce sa mai credem??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca nu am 12 luni in cadrul muncii la ultimul loc de munca Flo80 Flo80 in ultimii 2 ani am 12 luni lucrate.dar am pauza intre ele ca sa zic asa. pana sa lucrez la ultima firma astea 11 luni si 3 saptam am lucrat la o firma care ... (vezi toată discuția)
Decizia de pensie daca poate fi anulata? rodicagafincu rodicagafincu Am facut o cerere si am dus actele pentru o simulare de pensie,(am 61 ani si 42 lucrati),dar mi s-a emis o decizie de pensie. Nu am fost informata ce cosecinte ... (vezi toată discuția)
Continuarea activitatii pana la primirea deciziei de pensie DANILA GENOVEVA DANILA GENOVEVA Buna ziua, va rog mult sa mi spuneti si mie daca o persoana care lucreaza la SRL si se incadreaza la pensie pentru limita de virsta din 15.03.2011 ( barbat ... (vezi toată discuția)