avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Desfacere act de vinzare cu intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Desfacere act de vinzare cu intretinere

Buna ziua!Am o problema cu casa si terenul dobandite prin act de vinzare cu intretinere de la socrii!!Soacra mea vrea sa ne desfaca actul din motive,spun eu,futile,pusa la cale de cumnata mea,sora sotului!!Mentionez ca de cind am primit acest act care includea casa si dependinte noi am dus toate cheltuielile casei.Adica ,in primul rind am facut toate cheltuielile cu inmormantarea si pomenile socrului,dupa moartea lui,de 3 ani de zile soacra mea nu a mai cheltuit nici un ban in casa,nu lumina,televizor,butelie,nimic,nimic!!A fos operata,tot noi am platit interventia!!Apoi am renovat casa si dependintele!Am cheltuit cam in jur de 200000 de ron!!Acum vrea sa strice actele ,suparata fiind ca nu poate comanda ea pe banii nostrii!!Daca va strica actele noi ne mai putem recupera ceea ce noi am cheltuit toti acesti ani?!!Ne ameninta cumnata ca ne vor arunca in drum pina in decembrie,si avem 3 copii!!Ce putem face?
Nu are cum sa facă asta dacă Dvs aveți cum sa dovediti ca ati facut toate acele cheltuieli. Ce ar fi sa nu o mai primiți pe cumnata Dvs acasa mamei soacre sa i faceti Interdicție judecatoreasca?... câți ani are?... persoanele in varsta sunt usor manipulate de cei rau voitori.
Ultima modificare: Duminică, 29 Iulie 2018
Petre Enache, Avocat
În astfel.de cazuri trebuie să mergeți la avocat ca sa va pregatiti deja apărarea si sa stiti exact ce aveti de facut.
Dacă nu veti avea avocat angajat exista riscul sa pierdeți procesul.
Procesul este unul destul de complex si este bine ca deja sa aveti un avocat în caz de necesitate.
Trebuie sa dovediti intr-un eventual proces ca ati indeplinit obligatiile de intretinere prevazute in contract.Oricum un proces dureaza cel putin 2 ani asa ca nu luati de bune amenintarile cumnatei.
Ultima modificare: Duminică, 29 Iulie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate strica actul de vanzare cumparare cu uzufruct viager? Zbranca Nicolae Zbranca Nicolae Buna seara mie si sotiei mele ni sau facut acte de vanzare cumparare cu uzufruct viager,sa nu-l putem da afara din casa pe socrul/tatal nostru ceva ce nici nu ... (vezi toată discuția)
Forme neatacabile de contracte de mostenire intre parinti si copii luminita urtila luminita urtila socrul meu este mostenitor al unui imobil plus depindinte de la tatal sau,construite de de tatal sau in timpul vietii...in conditiile in care socrul meu ... (vezi toată discuția)
Cine poate întoarce actele de uzufruct? adnana_40 adnana_40 Bună ziua! Am și eu o întrebare cine poate să întoarcă actele de uzufruct? Eu acum 11 ani am făcut cu socrii mei pentru o casă de la oraș un act de ... (vezi toată discuția)