avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... recunoastere diploma de bacalaureat
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

recunoastere diploma de bacalaureat

Buna seara,
As dori sa stiu daca recunoasterea diplomei de bacalaureat pentru Italia o are in sarcina Inspectoratul Judetean, de unde este emisa diploma?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:01, 30 Iulie 2018
Procedura de vizare pentru actele de studii din învăţământul preuniversitar se realizează de către Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi Inspectoratele Școlare Judeţene.

Prin procedura de vizare se verifică și se certifică autenticitatea și legalitatea actului de studiu şi a înscrisurilor de pe acest act. Procedura de vizare se aplică pentru statele care solicită apostilarea sau supralegalizarea actelor de studii.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de licenta in stiinte administrative in italia aurora-maria aurora-maria Buna ziua Sunt licentiata in Stiinte Administrative -administratie publica si am obtinut si diploma de Master in Managementul Politie Locale. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Diploma profesională italiana, echivalare Analaura20 Analaura20 Pentru angajare urgent nu reușesc sa înțeleg cum pot să-mi echivaleze sau autentifice diploma/calificarea din Italia pe care o am in romania. Am sunat la ... (vezi toată discuția)
Pierdere diplome cazreal cazreal Buna ziua. Ma numesc Gabriel .Am pierdut diploma de 10 clase si certificatul de calificare de lacatus mecanic.Locuiesc in Spania si m-am inscris la un ... (vezi toată discuția)