avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce pot păți cel mai grav?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce pot păți cel mai grav?

Bună ziua,am fost angajat la o casă de pariuri,m-am jucat fictiv de 25.000 de lei,bani pe care nu aveam cum să îi înapoiez,și sunt acuzat de delapidare,am fost chemat de poliție,mi-am recunoscut fapta,am incercat să fac credit bancar pentru a le înapoia o parte din bani,fiind chiar cu managerul firmei la bancă,sunt speriat,am 20 de ani,sunt practic copil și mă macină gândul că o să-mi distrug viața dacă o să fac pușcărie,urmează să plec în străinătate la muncă și să îmi las un avocat să se ocupe,mentionez că sunt la prima faptă penală,nu am alte antecedente...
Ultima modificare: Luni, 30 Iulie 2018
Daniaddams21, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniaddams21 , utilizator 12:06, 30 Iulie 2018
estimativ, cu urmărire penală,cameră preliminară,cam cât durează în aceste cazuri până când acuzatul ajunge în fața instanței,plângerea a fost făcută pe 4 aprilie,iar poliția din zonă ,încă nu a înaintat dosarul la poliția economică

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu sunt nule, individualizarea se face in functie de circumstantele reale si personale, este bine sa beneficiati de aparare calificata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dat unui jucător din cazinoul unde lucram 35.000 de lei, iar acum am dosar penal pentru delapidare. ce urmează pentru mine și cum pot recupera măcar o parte din suma pe care am dat-o acelui om? Georgiana trifu Georgiana trifu Am dosar penal din 2015 pentru delapidare pentru suma de 35000, am dat unui jucător in cazinoul unde lucram ! La ce sa ma aștept și cum as putea sa obțin ... (vezi toată discuția)
Acuzat de delapidare codreanuv2 codreanuv2 Am lucrat la pariuri si am pariat o suma de bani in timpul programului de lucru(16000 de ron) cei de acolo mau concediat mau pus sa dau declaratie si am facut ... (vezi toată discuția)
Delapidare sau furt?? MariusFloribellll MariusFloribellll Va rog sa îmi spuneti ce am de facut si care este pedeapsa pentru prostia care am facuta si anume :am lucrat intr-un bar unde am sustras suma de 10000lei ... (vezi toată discuția)