avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Angajat cu poprire sau PFA?
Discuție deschisă în Executare silită

Angajat cu poprire sau PFA?

Buna ziua,
Un angajat are o poprire de 1/3 din salar și are posibilitatea de a lucra și ca PFA. In condițiile câștigurilor pe PFA se popreste tot ce se câștiga sau tot 1/3 sau nimic?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: contanou , utilizator 18:41, 11 August 2018
Ca pfa nu se oprește nimic deoarce are alt CIF decât ca persoana fizica neautorizata
Va mulțumesc.
Revin cu încă o nelămurire, când se depun declarațiile o data pe an, pe baza de CNP, nu i se cer atunci popririle?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana fizica neautorizata pot angaja salariati HERLICSKA HERLICSKA Buna ziua, Eu, ca persoana fizica neautorizata, pot angaja salariati? Daca da, care sunt pasii. Neavand cod fiscal cum fac transmiterea in Revisal? Pe ... (vezi toată discuția)
Salutare comunitate , am doua popriri salariale infiintate recent ... Seby2193bv Seby2193bv salutare comunitate , am doua popriri salariale infiintate recent iar executorii (bej-uri diferite) mi-au pus poprire atat la locul de munca cat si la banca de ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cand fiscul pune o poprire pe salariu si trebuie platita si pensia alimentara de intrtinere a unui minor gabi.gabryel gabi.gabryel Fiscul a trimis poprire pe salariu, la firma, a blocat toate conturile salariatului. Salariatul are de platit si pensie alimentara de intretinere a copilului ... (vezi toată discuția)