avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pensie si salar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pensie si salar

Va intreb daca in prezent pot sista pensia si sa continui sa lucrez pina la 65 ani cu contractul initial. Ma ajuta decizia ccr 387/2018 publicata in M.O.pe 24.07.2018 ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:12, 30 Iulie 2018
Nu va ajuta Decizia CCC....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere prelungire virsta de pensionare femei freeanifer freeanifer Virsta standard de pensionarea a mea este de 60 ani si 10 luni si a avut loc pe data de 2,06.2018 conform legii cind mi s-a interupt contractul de munca si am ... (vezi toată discuția)
Continuare cim femei la implinirea varstei standard olimpiams olimpiams ÎNTREBARE: Din punct de vedere legal, poate angajatorul sa-mi desfacă CIM, neținând cont de optiunea de a continua CIM in baza Deciziei CCR nr ... (vezi toată discuția)
Revenire asupra opțiunii de pensionare Avida Avida Sunt născută la data de 16.12.1958, lucrez în invatamant și am un stagiu de cotizare de aproape 40 de ani. Trebuia sa ies la pensie in martie 2020, ... (vezi toată discuția)