avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Persoanele care coafează acasă
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Persoanele care coafează acasă

Aceste persoane care tunde si face paru la doamne si nu au casa de marcat ,inseamna ca spala bani? Si unde ar trebui denuntate.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 30 Iulie 2018
Nu spala bani, posibil sa nu declare venitul la fisc si sa nu plateasca taxe si impozite.
Nu cred ca este vorba de un birou, poate fi vorba doar de un spatiu, neamenajat ca atelier de coafura.
Nu stiu daca actiunea de care amintiti se poate numi denunt, poate sesizarea fiscului in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Fac evaziune fiscala... situatie in care se poate sesiza ANAF - Directia Antifrauda sau Politia - Serviciul de Investigare a Criminalitatii economice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pe 2 ore sau chiar fara contract spdes spdes Buna ziua, de ceva timp lucrez la o firma de Web design dar au refuzat sa-mi faca un contract pe 8 ore ci doar 2 pentru a evita plata la stat a taxelor. ... (vezi toată discuția)
Ce autoritati pot verifica lucrul la negru acasa si care este gradul de risc? MiraMarr MiraMarr Buna ziua, Persoana X are un atelier de croitorie in propria locuinta si lucreaza impreuna cu persoana Y, impartindu-si sarcinile si profitul care se ridica ... (vezi toată discuția)
Problema la coafor... micutza21 micutza21 buna! am o problema la un coafor ... am fost la coafor sa ma tund dar coafeza nu a avut timp de mine si mi-a zis k ma poate tunde \"domnisoara\" (ea fiind o ... (vezi toată discuția)