Garsonieră inundată constant de peste un an. Ce pot face? E complet distrusă, cu pereții negri de mucegai iar eu sunt absolut disperată și îngrozită că nimănui nu-i pasă
Vecina de deasupra are probleme la scurgerile de la baie ( cada, chiuveta) si inunda garsoniera noastra de mai bine de un an de zile. Garsoniera este in Bucuresti, dar noi locuim in Canada si am incercat tot ce a fost omeneste posibil sa rezolvam problema. Am o prietena care se ocupa
de garsoniera, plateste intretinerea, taxa de proprietate etc. Ea a vorbit cu vecina in cauza de nenumarate ori, i-a lasat bilete in usa, s-a rugat de administrator, si de presedintele blocului sa ne ajute. I-am propus vecinei sa platesc eu reparatia numai sa deschida usa cind vine instalatorul. N-am reusit nimic. Garsoniera noastra e complet distrusa, cu peretii negri de mucegai si eu sunt absolut disperata si ingrozita ca nimanui nu-i pasa. Abia azi, cind a inceput sa curga apa si la vecinul de alaturi se pare ca administratorul a oprit apa pe coloana. Noi vom veni in Romania pe 28 august si nu stim de la ce capat s-o luam. Cine ne poate ajuta? Poate politia sa intervina? Garsoniera a fost a mamei mele care a locuit acolo peste 30 de ani si n-a intirziat niciodata cu plata la intretinere si n-a facut nici o stricaciune in blocul ala vreodata. La fel si noi, cind am preluat gasoniera. Prietena mea a platit totdeauna la timp, n-am creat nimanui nicio neplacere. Sunt absolut disperata, ma poate ajuta cineva???
Inca o data repet, se face reparatie la garsoniera, dupa cate se incheie o polita facultativa. Toate pagubele viitoare le va plati in final vecinul de deasupra. In nici un caz asiguratorul.
Eu nu înţeleg propoziţia de mai sus. Ce vrei să spui?