avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Garsonieră inundată constant de peste un an. Ce pot ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Garsonieră inundată constant de peste un an. Ce pot face? E complet distrusă, cu pereții negri de mucegai iar eu sunt absolut disperată și îngrozită că nimănui nu-i pasă

Vecina de deasupra are probleme la scurgerile de la baie ( cada, chiuveta) si inunda garsoniera noastra de mai bine de un an de zile. Garsoniera este in Bucuresti, dar noi locuim in Canada si am incercat tot ce a fost omeneste posibil sa rezolvam problema. Am o prietena care se ocupa
de garsoniera, plateste intretinerea, taxa de proprietate etc. Ea a vorbit cu vecina in cauza de nenumarate ori, i-a lasat bilete in usa, s-a rugat de administrator, si de presedintele blocului sa ne ajute. I-am propus vecinei sa platesc eu reparatia numai sa deschida usa cind vine instalatorul. N-am reusit nimic. Garsoniera noastra e complet distrusa, cu peretii negri de mucegai si eu sunt absolut disperata si ingrozita ca nimanui nu-i pasa. Abia azi, cind a inceput sa curga apa si la vecinul de alaturi se pare ca administratorul a oprit apa pe coloana. Noi vom veni in Romania pe 28 august si nu stim de la ce capat s-o luam. Cine ne poate ajuta? Poate politia sa intervina? Garsoniera a fost a mamei mele care a locuit acolo peste 30 de ani si n-a intirziat niciodata cu plata la intretinere si n-a facut nici o stricaciune in blocul ala vreodata. La fel si noi, cind am preluat gasoniera. Prietena mea a platit totdeauna la timp, n-am creat nimanui nicio neplacere. Sunt absolut disperata, ma poate ajuta cineva???
Ultima modificare: Joi, 2 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 20:58, 16 August 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Inca o data repet, se face reparatie la garsoniera, dupa cate se incheie o polita facultativa. Toate pagubele viitoare le va plati in final vecinul de deasupra. In nici un caz asiguratorul.

Eu nu înţeleg propoziţia de mai sus. Ce vrei să spui?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatie repetata provocata de instalatia improvizata a vecinului de deasupra amarstean amarstean Vecinul de deasupra provoaca iar inundatie. Cine il poate sanctiona? Cine il poate sanctiona pe administrator si pe presedintele blocului pentru neglijenta ... (vezi toată discuția)
Inundat de vecinul de sus alexoctave alexoctave Buna seara, Am fost inundat de vecina de sus care este o persoana foarte recalcitranta. Inundatia a fost asa de severa incat parchetul tot din dormitor a ... (vezi toată discuția)
Responsabilitate pentru partile comune, in bloc fara asociatie de proprietari pcman pcman Bună seara, Am următoarea întrebare: c[b]ine este responsabil pentru administrarea și întreținerea părților comune într-un bloc fără asociație de ... (vezi toată discuția)