avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Legitimație club fotbal
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Legitimație club fotbal

Bună ziua!Am și eu o întrebare.O jucătoare de fotbal dorește să plece de la clubul la care este legitimată la un alt club.Cum poate proceda,dacă aceasta este o jucătoare amatoare în vârstă de 20 de ani căreia nu i s-a propus de către actualul club semnarea unui contract?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:57, 31 Iulie 2018
Pentru a participa la competitii, jucatoarea este legitimata si inregistrata la FRF ca practicand sportul la clubul respectiv.
Pentru a putea pleca de la actualul club la alt club este nevoie de transfer inregistrat la FRF de noul club.
Pot fi puse in discutia dintre cluburi anumite costuri - echipamentul, participarea sportivului la competitii, in numele clubului initial, alimentatie de efort, etc.
Transferul jucătorilor amatori se efectuează în condiţiile stabilite pentru jucătorii profesionişti,
pe baza acordului încheiat între cluburi şi cu consimţământul jucătorului, nefiind aplicabile dispoziţiile privind contractele încheiate cu jucătorii şi licenţele de profesionişti.
Ultima modificare: Marți, 31 Iulie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legitimatie club fotbal tilvarionut tilvarionut Buna ziua! Imi cer scuze daca am postat in sectiunea gresita, insa nu stiu exact unde s-ar incadra mai bine acest subiect. Un jucator de 12 ani este ... (vezi toată discuția)
Poate un avocat reprezenta interesele unui sportiv? Laurentiu_Andronic Laurentiu_Andronic Din cate stiu, interesele sportivilor se reprezinta de catre impresari acreditati, in baza contractului de impresariere, insa poate si un avocat sa faca ... (vezi toată discuția)
Desfiintare societate (club de fotbal) - valabilitate contract gygy83 gygy83 Buna ziua, Sunt jucator la un club de fotbal de drept public cu care am semnat o conventie civila. Ca urmare a unor indicatii la nivel european, ... (vezi toată discuția)